600sq.m Office Space for rent, Capitale area

600sq.m Office Space for rent, Capitale area

10.500 EURO / month

Description

Spatiu birouri de inchiriat Dorobanti Capitale, într-una din cele mai frumoase zone de lux din București, clădirea denotă rafinament și eleganță. În stadiul actual, compartimentarea interioară recomandă vilă drept locația ideală pentru birouri de lux, dar poate fi reamenajată cu ușurință pentru a obține o reședința privată de înaltă clasă.
Imobilul a fost consolidat si renovat integral in anul 2008, pastrandu-se toate elementele decorative, parchetul si mobilierul. Proprietatea este compusa din doua cladiri in oglinda lipite si se pot inchiria separat sau impreuna la pretul de 20.000 euro.
Poziționarea acesteia într-o zonă exclusivista, ce găzduiește numeroase sedii de ambasade și reședințe cu arhitecturi remarcabile, pe o stradă selectă și cu o foarte bună securitate, sporește valoarea proprietății. Stilul architectural deosebit, generozitatea spațiului util, înălțimea peste medie a camerelor, finisajele de calitate superioară și atmosferă care învăluie proprietatea, transformă această casă extraordinară în una dintre cele mai inedite și valoroase propuneri pe segmentul sau de piață.

Location

Share

Share

Similar Properties