Vila – 5 camere – vanzare/inchiriere – Iancu Nicolae-Pipera

Vila – 5 camere – vanzare/inchiriere – Iancu Nicolae-Pipera

630.000 EURO (3.500 EURO / month)

Description

Aceasta vila frumoasa este situata in zona Pipera, la doar 15 minute de Centrul Vechi al Bucurestilor, avand la indemana magazine, piscina, locuri de joaca, padurea, dar si mall-uri si restaurante cochete.
Casa se afla pe un teren de peste 600 de mp, fiind structurata pe 3 niveluri, foarte eficient si estetic create, astfel incat cei care o vor locui sa se simta in largul lor si sa se bucure de familiaritate, eleganta si intimitate.
Cei care au copii, dar nu numai, se vor putea relaxa pe terasa, in timp ce cei mici se vor juca in zilele de vara in piscina.
In interiorul casei totul este finisat cu materiale de calitate, toate camerele, de la zona de zi pana la cea de noapte, dar si baile si bucataria, avand parte de un design intim si practic, gata sa-si primeasca primii proprietari.
Daca la parter te poti destinde in livingul spatios in care te vei regasi mai mult decat confortabil alaturi de familie, sau te poti retrage in birou sa te poti bucura de vreun hobby, la primul etaj iti vei satisface nevoia de odihna, iar la mansarda iti poti folosi imaginatia pentru a-ti crea fie propriul cinema, fie un loc de joaca pentru copii, sau poti depozita ce doresti.
Cu siguranta cei 400 mp construiti iti vor fi mai mult decat de ajuns ca sa-ti satisfaci orice nevoie sau dorinta in ceea ce priveste casa mult visata.
3.500 Euro – inchiriere
631.000 Euro – vanzare.

Location

Share

Share

Similar Properties