Vila moderna – 12 camere – vanzare – Pipera-Iancu Nicolae

Vila moderna – 12 camere – vanzare – Pipera-Iancu Nicolae

1.899.000 EURO (11.400 EURO / month)

Description

Aceasta casa minunata prevazuta cu 12 incaperi si o suprafata utila de 550 mp, pe un teren de 2000mp, are un design deschis care permite iluminarea naturala maxima, si adierile, precum si vedere spectaculoasa la gradina, din toate camerele.
Parterul are un living mare si o bucatarie, amandoua ducand spre zona de luat masa din exterior, de pe terasa. Dar tot aici, diningul te invita cu rafinament sa depeni povesti la o cina alaturi de prieteni, in timp ce semineul iti da senzatia de familiar si confortabil. Imobilul dispune de acces auto care se face prin parcarea subterana si catre imobil cu liful si de asemenea de o intrare impozanta.
Camerele de la etaj dispun de asemenea de o multime de lumina naturala, grozava pentru a citi, a te relaxa si a te bucura de vederile minunate, iar la demisol te poti retrage pentru a te bucura de propriul home cinema sau de crama proprie, de ce nu?!
Aceasta casa incredibila include multe alte caracteristici, avand in vedere ca atentia la detalii a fost scopul arhitectului, deci aceasta este o oportunitate, pentru oricine e in cautare de lux, calitate si intimitate, situata intr-o zona cu mult potential, una dintre cele mai cautate din Bucuresti!
De la Henri Coanda – Aeroportul International din Bucuresti – ajungi in Pipera-Tunari cu masina in 15 minute. Exista zone comerciale, restaurante si centre spa la numai 5 minute de condus si mall-uri la doar 5 sau 10 minute (Pipera Plazza, Jolie Ville, baneasa Shopping City).
Avand in vedere cat de importanta poate fi alegerea de a cumpara o casa, spera ca ti-am simplificat cautarea si ca am pus lumina asupra a ceea ce face ca aceasta casa sa fie atat de speciala.

Location

Share

Share

Similar Properties