Apartament – 3 camere – vanzare – Piata Victoriei-Dacia

Apartament – 3 camere – vanzare – Piata Victoriei-Dacia

265.000 EURO

Descriere

Apartament deosebit, spatios si luminos, cu o suprafata utila de 80 mp si 2 terase generose (30 mp + 8 mp), situat la etajul 4 din 6 al unui imobil construit in anul 2017, in apropiere de Piata Victoriei.
Apartamentul beneficiaza de o zona de living si dining spatioasa, cu iesire la terasa de 30 mp, perfecta pentru relaxare cat si pentru a lua masa, iar zona de bucatarie are acces catre cealalata terasa, de 8 mp. Dormitorul matrimonial este cu baie proprie si dressing, iar impreuna cu al doilea dormitor, au acces catre terasa mare.
Apartamentul dispune de centrala proprie, 3 unitati de aer conditionat, bucutarie mobilata si utilata (frigider, hota, plita si cuptor electrice), mobila atent selectionata, iar toate finisajele si obiectele sanitare sunt de calitate superioara, alese cu grija.
Imobilul fiind pozitionat ultracentral, accesul catre marile puncte de interes se face cu usurinta. Statia de metrou Piata Victoriei este la 10 minute distanta, statia de RATB si tramvai la 5 minute distanta, Gara de Nord este la 15 minute distanta, iar in zona exista supermarketuri, piata, scoli, gradinite si spitale.
In pretul de vanzare este inclus si un loc de parcare subteran.

Locatie

Share

Share

Proprietati similare