Apartament – 4 camere – vanzare – Floreasca-Parcul Verdi

Apartament – 4 camere – vanzare – Floreasca-Parcul Verdi

544.000 EURO

Descriere

Un parter inalt cu 4 camere, situat intr-un imobil D+P+5E din 2008, la 3 min. de mers pe jos de Parcul Verdi, este disponibil la vanzare! Suprafetei utile de 155 mp i se adauga 115 mp de terasa desfasurata pe 3 laturi ale apartamentului.
Apartamentul beneficiaza de un living spatios de 51 mp care comunica direct cu bucataria separata prin usi de sticla. Cele 3 dormitoare au impreuna o suprafata generoasa de 60 mp. Apartamentul are 3 bai, cea mai mare dintre ele fiind placata cu marmura si avand parchet din lemn tratat antiumezeala. Toate camerele au lumina directa, comunicand cu terasa prin 3 usi, situate pe 3 laturi ale apartamentului.
Proprietatea beneficiaza de finisaje premium: parchet tip dusumea, din lemn de esenta africana, gresie si faianta Spania, tamplarie interioara Pinum si exterioara Germania, spatii de depozitare tip dressing.
Terasa este iluminata cu lampi si reflectoare de design si dispune de mai multe surse de alimentare cu energie electrica si apa, degivrare in jurul sifoanelor de scurgere, cele 3 usi de acces terasa avand copertine pe toata latimea terasei (peste 15 m lungime cumulata), exista grilaje de protectie la ferestre si usi si o poarta din fier forjat pentru separare zone terasa.
Apartamentul si terasa mai dispun de un sistem de alarmare impotriva efractiei si monitorizare apartament, cu camere video conectate la un sistem central de inregistrare.
Zona linistita, foarte putin circulata, cu parcuri in imediata vecinatate, mall Promenada, Kaufland, scoala gimnaziala si liceul Rosetti; baruri si restaurante la cateva minute distanta.

Certificat energetic in lucru.

Locatie

Share

Share

Proprietati similare