Apartament superb – 4 camere – Herastrau – Nordului

Apartament superb – 4 camere – Herastrau – Nordului

1.690 EURO / luna

Descriere

Acest apartament spectaculos poate fi gasit in zona Soseaua Nordului, la mai putin de 5 minute de mers pe jos de Parcul Herastrau. Este o locuinta minunata, cu vederi frumoase asupra orasului, spatii vaste deschise, trei terase si spatii vitrate largi, din podea pana in tavan.
Proprietatea are 1 camera de zi, 3 dormitoare, 3 bai, si un total de 169.11 de metri patrati de spatiu util. Fiecare centimetru din el arata un stil de viata distins, cu finisaje costisitoare alcatuind un decor excelent pentru a trai si a te desfata.
Punctul central al resedintei este camera de zi, completata de zona de dining, a carei suprafata de 69.50 mp te va face sa te simti rasfatat.
Apartamentul nu este doar o locuinta spatioasa si aerisita, cu lumina si spatii de depozitare din abundenta, ci o alegere perfecta pentru oricine isi doreste multa intimitate. Doua dintre cele 3 dormitoare beneficiaza de propriile bai si acces pe cate o terasa. Pe cea de-a treia terasa se poate iesi din living, sa savurezi vara o cafea in liniste.
Confortul si sentimentul de familiar te vor cuprinde imediat ce vei trece pragul acestei proprietati.
Despre faptul ca ai la indemana tot ce ai avea nevoie nu mai e cazul sa accentuez, caci locatia imobilului este ideala pentru un acces rapid catre numeroasse puncte de interes.

Certificat energetic in lucru.

Locatie

Share

Share

Proprietati similare