Apartament superb – 4 camere – Vanzare – Victoriei (Buzesti)

Apartament superb – 4 camere – Vanzare – Victoriei (Buzesti)

485.000 EURO

Descriere

Va oferim la vanzare un apartament cu 4 camere situat in complexul rezidential Brilliant Condominium, construit in 2009. Proprietatea spatioasa (200 mp utili) pozitionata la etajul 2/4E se bucura de un stil modern, rafinat, cu elemente atent alese, punandu-se accent pe confort. Livingul cu diningul si bucataria creeaza un ambient unic de 53 de metri patrati cu suprafete vitrate mari, care permit luminii naturale sa umple spatiul pe tot parcursul zilei. Acest spatiu deschis are piese de mobilier care poarta o amprenta eleganta si moderna, dar in acelasi timp familiara si functionala, perfecte pentru destindere si petrecerea timpului alaturi de cei dragi. Apartamentul are 2 bai cu cabina de dus ce deservesc 2 dormitoare si livingul. A treia baie este a dormitorului matrimonial si dispune atat de cada, cat si de dus.
Dormitorul master dispune de un dressing uimitor (4,65 metri lungime), cu patru compartimente, fiecare cu usa glisanta proprie, usi matlasate stil Chanel, ce emana rafinament.
Acest apartament uimitor prin locatie, finisaje, design interior, elementele inovatoare, este alegerea pentru tine daca te regasesti intr-un stil unic, rafinat, modern, vivace si daca iubesti atat spatiile generoase cat si intimitatea.
In apropiere de condominiu exista zone frumoase, cu o diversitate de imobile istorice, restaurante cu bucatarie internationala, scoli, gradinite si statia de metrou Gara de Nord.

Locatie

Share

Share

Proprietati similare