Spatiu comercial / birouri – Calea Victoriei – stradal – inchiriere

Spatiu comercial / birouri – Calea Victoriei – stradal – inchiriere

6.400 EURO / luna +TVA

Descriere

Aceasta proprietate absolut uimitoare, de o prestanta greu de egalat, se invecineaza cu Muzeul National “George Enescu”, fiind amplasata la o distanta de 500 de metri de Piata Victoriei.
Proprietatea a fost construita in timpul celui de-al doilea razboi mondial, iar renovarea, restaurarea si consolidarea au fost finalizate in 2021. Totusi s-au pastrat pe cat a fost posibil detaliile ArtDeco originale. Imobilul a fost dotat la cele mai inalte standarde, iar finisajele premium se regasesc la fiecare metru patrat.
Spatiul are 226,75 mp din care 128,34 mp ii reprezinta suprafata open space care poate fi folosita fie pentru o activitate comerciala, fie pentru birouri. Exista si o receptie sau hol de acces. de 44.92 mp si 2 grupruri sanitare.
Nu doar fatada impunatoare te va lasa fara cuvinte, dar si interiorul impecabil, modernizat, dar cu iz de eleganta si distinctie, astfel incat cu siguranta vei dori sa te poti bucura de munca ta intr-un spatiu grandios care sa-ti inspire creativitatea, energia si ambitia de a reusi.

Locatie

Share

Share

Proprietati similare