Vanzare – vila – 4 camere – Corbeanca-Padurea Tamasi

Vanzare – vila – 4 camere – Corbeanca-Padurea Tamasi

190.000 EURO

Descriere

Aceasta casa moderna a fost construita cu grija si pricepere, si face parte dintr-un ansamblu de 36 vile aliniate. Locatia sa este superba, in aproprierea padurii, in frumusetea linistita a comunei Corbeanca.
Conducand catre acest mic paradis de liniste, cuibarit in natura, vei observa ca este accesibil din capitala agitata de la distanta de cca. 20 km (in functie de unde anume doresti sa ajungi, fie ca e vorba de Parcul Herastrau sau zona Dorobanti), ceea ce inseamna foarte putin timp petrecut in masina pentru a ajunge acasa, sau catre puncte de interes.
Usi din lemn, o scara interioara frumoasa, cateva portiuni din fatada realizate din lemn, exista tot felul de mici detalii fermecatoare, care aduc cateva note din stilul rustic, care sunt combinate foarte subtil, dar cu efect, cu cel modern si cu cel clasic. Simplitatea casei si eleganta catorva elemente bine alese, ii dau o nota aparte.
In timpul verii, in afara de racoarea binevenita a casei in sine, vei avea o multime de spatiu afara sa te bucuri de vederile panoramice, fie la umbra terasei sau de pe peluza.
In timpul lunilor mai reci poti savura o carte buna intr-un balansoar in livingul absolut superb sau te poti retrage in intimitatea dormitorului calduros, cu pardoseli din lemn.
Vila beneficiaza de 2 locuri de parcare.

Constructia a fost executată pe fundatii continue din beton armat, cu zidarie portanta din caramida Brick Stone. Toate compartimentarile interioare sunt realizate din caramida.
Terenul este amenajat cu gazon si sistem de irigare automatizat.

Alte caracteristici includ: tamplarie aluminiu Schuco; termosistem cu tencuiala decorativa; fosa septica si racord la canalizare; preechipare pentru sistem de supraveghere video; racord la gaze si la electricitate; terase si balcoane placate.

Vila se afla la doar cateva minute de condus de soseaua Bucuresti-Ploiesti, care te poarta catre minunata zona montana a Prahovei.

*Certificat energetic in lucru

Locatie

Share

Share

Proprietati similare