Vanzare – vila NOUA 2021 – Domenii

Vanzare – vila NOUA 2021 – Domenii

600.000 EURO

Descriere

Aceasta vila inventiv proiectata, se bucura de localizarea intr-unul dintre cele mai frumoase cartiere din Bucuresti: Domenii.
Imobilul este dispus asfel:
Subsol – 85 mpc – garaj pentru 2 masini (usa de graj automata, si poarta cu actionare electrica) si spatiu de depozitare – subsolul are lumina naturala.
Parter – 85 mpc – un apartament cu 2 camere, bucatarie, 2 bai curte si terasa pe spate.
Etajele 1 si 2 – 110mpc fiecare nivel – sunt compartimentate ca apartamente de 3 camere cu bucatarie si 2 bai cu balcon pe lungimea dormitoarelor si o logie cu acces din bucatarie.

Proprietatea se vinde finisata la cheie, cu corpuri de iluminat montate, bai mobilate si aparate de aer conditionat in fiecare camera.
Fiind o cladire foarte versatila, este ideala atat ca locuinta unifamiliala, cat si pentru cei care vor sa investeasca intr-o oportunitate rezidentiala, cu 3 apartamente, cate unul pe nivel, dar si ca office building, pentru companiile care doresc un spatiu de birouri individual.
De asemenea, poate fi o cladire mixta, cu office si rezidential.

Construita intr-un stil unic si distinctiv, vila profita la maximum de locatia sa exceptionala.
Zona Domenii ofera o selectie excelenta de restaurante, terase, supermarketuri, sali de fitness, piata agroalimentara Domenii, si desigur plimbari in frumosul parc Herastrau, unde poti ajunge in 20 de minute de mers pe jos sau in 5 cu masina.
Mijloacele de transport sunt in imediata apropiere (metrou Grivita la 7 minute de mers pe jos, statia de autobuz/tramvai la 5 minute de mers pe jos).

Locatie

Share

Share

Proprietati similare