Vanzare – Vila Spatioasa – Iancu Nicolae – Teren 1600mp

Vanzare – Vila Spatioasa – Iancu Nicolae – Teren 1600mp

750.000 EURO

Descriere

Va propunem catre vanzare o vila deosebita cu acces direct din Iancu Nicolae. Vila construita in anul 2004 este extrem de spatioasa avand o suprafata utila de 525mp cu un regim de inaltime de S+P+1+M, si este asezata pe un teren extrem de generos de 1600mp. Avand in vedere pretul terenului in zona Iancu Nicolae, pretul acestei proprietati este mult sub valoarea zonei si reprezinta si o posibilitate de investitie.
Vila este compartimentata dupa cum urmeaza:
Subsol – hol, camera tehnica, spalatorie, 1 camera
Parter – hol, birou/dormitor, living, dinning, bucatarie cu acces catre terasa, baie
Etajul 1 – hol, 3 dormitoare deservite de o baie, un dormitor matrimonial cu baie proprie, dressing si balcon, plus un al doilea balcon
Mansarda – open space – ce se poate amenaja dupa preferinte, aceasta avand turnata placa de beton si o inaltime de aproximativ 2.5m.
Curtea interioara de aproximativ 1300mp a fost amenajata cu ajutorul unui arhitect peisagistic si beneficiaza de sistem de irigatii premium cu put propriu. De asemenea, in curte exista si o casuta din lemn, dar si iluminare pe timp de noapte. Pentru mai multe detalii va stam la dispozitie si va asteptam la vizionare.

Locatie

Share

Share

Proprietati similare