Vanzare – Vila Unicat – Iancu Nicolae

Vanzare – Vila Unicat – Iancu Nicolae

780.000 EURO

Descriere

Va propunem catre vanzare o vila deosebita construita in anul 2009, cu o suprafata utila extrem de generoasa de 507mp, D+P+2, cu un design deosebit, amplasata pe un teren de aproape 1000mp. Deschiderea la strada privata este de si ea extrem de generoasa de 26ml si ofera acces facil catre garajul in care pot fi adapostite 2 autovehicule. Pe langa gradina generoasa pomii si vegetatia din jurul gardurilor creeaza o bariera in calea prafului dar confera in acelasi timp si o deosebita intimitate.
Situata in zona Iancu Nicolae, in apropiere de gradina zoologica, locatia confera posibilitati multiple: scoli si gradinite private (Cambridge, Mark Twain, British School etc), shopping de calitate (mall Baneasa, Jolie Ville, Strip Mall etc), supermarketuri, transport in comun cu legatura directa catre centrul orasului, 10 minute distanta de aeroportul Otopeni.
Printre atractiile case enumeram: la demisol o crama pentru cei ce apreciaza vinurile de calitate, zona de parter cu podea din travertin si incalzire in pardoseala, birou generos si un flow excelent gandit intre zona de bucatarie dinning si living. Deasemenea parterul are iesire catre terasa gandita ca o extensie a interiorului catre gradina superba, atat din bucatarie cat si din living. Etajul 1 va intampina cu cele 3 dormitoare cu 3 bai, dar si cu un al doilea living superb cu semineu traditional pe lemne. Etajul 2 ne intampina cu un open space ce combina excelent elemente de lemn cu un design deosebit.
Vila se vinde mobilata!

Locatie

Share

Share

Proprietati similare