Vanzare – Apartament 3 camere – Herastrau – Nordului

Vanzare – Apartament 3 camere – Herastrau – Nordului

260.000 EURO (1.100 EURO / month)

Description

Va propunem spre vanzare/inchiriere un apartament de 3 camere extrem de spatios avand suprafata utila de 106mp. Apartamentul se afla la cativa metri de Soseaua Nordului si parcul Herastrau. In zona puteti regasi: puburi, terase, restaurante, supermarket, mijloace de transport in comun, metrou dar va puteti bucura si de o calitate a aerului respirat peste media celorlalte zone ale Bucurestiului, aer provenit din zona vasta si verde a parcului Herastrau.
Ca si dotari ale apartamentului mentionam urmatoarele: parchet din lemn masiv, tamplaria interioara Pinum, placaje cu granit, gresie si faianta, aparate de aer conditionat pentru fiecare camera, centrala termica proprie, combina frigorifica, masina de spalat rufe automata, cuptor incorporabil cu 12 functii, masina de spalat vase etc. Apartamentul dispune de un loc de parcare generos si o boxa situate la subsolul blocului, cu acces prin telecomanda iar condominiul la randul lui dispune de locuri de parcare pentru proprietari si oaspeti, in parcarea supraterana a blocului cu bariera de acces. Imobilul in care este situat apartamentul dispune si de paza umana permanenta.
Contractul minim pentru inchiriere este de 1 an, iar in pretul de vanzare al apartamentului nu sunt incluse locul de parcare subteran si boxa, acestea putandu-se achizitiona optional, separat.

Location

Share

Share

Similar Properties